Известие

Collapse
No announcement yet.

обороти при боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• обороти при боксер

здравейте колеги,интересуваме какви са нормалните обороти на двигатела на боксера при празен ход
    alfa 146 1.7 boxer '95
    alfa 156 2.0 selespeed '99

950-1000
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

мерси,и аз така предполагах но исках да се уверя.след ремонт са ми ги оставили на 1500-множко е нали
      alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        950-1000
        Тва не е верно оборотите трябва да са 850 +- 50
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

900 са абсолютно нормалните
          1500 са си малко множко
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

по книжка за 8-клапановите дават 850(+-50) а за 16 - 900(+-50)
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

А някой знае ли как се регулират оборотите на празен ход? И изобщо регулират ли се? Просто се интересувам, защото скоро ме питаха за това и се зачудих. При карбураторите работата е ясна. А тук за това се грижи електрониката.
              Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

ЕКУ-то регулира оборотите на ПХ. Не се регулират ръчно. Ако са високи/ниски начи нещо не е в ред. Но причините може да са много.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колега, ако твоята кола е която ремонтирахме, обесних на вашите какво трябва да стане. Неможах да намеря чипа за твоя компютър и го поръчах като дойде другата седмица, просто като имаш път трябва да минеш да го сменя За колегите които не знаят - колата е с изгорял драйвер в екуто на моторчето за ПХ Другия вариянт е да се свали ЕКУ-то и да ми се прати по куриер да го оправя
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Колега, ако твоята кола е която ремонтирахме, обесних на вашите какво трябва да стане. Неможах да намеря чипа за твоя компютър и го поръчах като дойде другата седмица, просто като имаш път трябва да минеш да го сменя За колегите които не знаят - колата е с изгорял драйвер в екуто на моторчето за ПХ Другия вариянт е да се свали ЕКУ-то и да ми се прати по куриер да го оправя
                    явно е станало неразбирателство БоБо ,аз останах с впечатление от разговора че вече е наред,само дето този чип трябвало да се смени но не влияел и колата си варвяла перфектно.тя варви -но на високи обороти и шумно.моля те званни на 0896795851 като го получиш или пък ми пиши тук.ако можеш ми дай някакав емайл на който да ти пиша за да не занимавам форума
                    alfa 146 1.7 boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от k77stan
                      Първоначално публикувано от Bobo
                      явно е станало неразбирателство БоБо ,аз останах с впечатление от разговора че вече е наред,само дето този чип трябвало да се смени но не влияел и колата си варвяла перфектно.тя варви -но на високи обороти и шумно.моля те званни на 0896795851 като го получиш или пък ми пиши тук.ако можеш ми дай някакав емайл на който да ти пиша за да не занимавам форума
                      Ще ти звънна
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                      X