здравейте колеги,интересуваме какви са нормалните обороти на двигатела на боксера при празен ход
Известие
Collapse
No announcement yet.
обороти при боксер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Crusader950-1000Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
по книжка за 8-клапановите дават 850(+-50) а за 16 - 900(+-50)I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
А някой знае ли как се регулират оборотите на празен ход? И изобщо регулират ли се? Просто се интересувам, защото скоро ме питаха за това и се зачудих. При карбураторите работата е ясна. А тук за това се грижи електрониката.
Comment
-
Колега, ако твоята кола е която ремонтирахме, обесних на вашите какво трябва да стане. Неможах да намеря чипа за твоя компютър и го поръчах като дойде другата седмица, просто като имаш път трябва да минеш да го сменяЗа колегите които не знаят - колата е с изгорял драйвер в екуто на моторчето за ПХ
Другия вариянт е да се свали ЕКУ-то и да ми се прати по куриер да го оправя
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboКолега, ако твоята кола е която ремонтирахме, обесних на вашите какво трябва да стане. Неможах да намеря чипа за твоя компютър и го поръчах като дойде другата седмица, просто като имаш път трябва да минеш да го сменяЗа колегите които не знаят - колата е с изгорял драйвер в екуто на моторчето за ПХ
,аз останах с впечатление от разговора че вече е наред,само дето този чип трябвало да се смени но не влияел и колата си варвяла перфектно.тя варви -но на високи обороти и шумно.моля те званни на 0896795851 като го получиш или пък ми пиши тук.ако можеш ми дай някакав емайл на който да ти пиша за да не занимавам форума
alfa 146 1.7 boxer '95
alfa 156 2.0 selespeed '99
Comment
-
Първоначално публикувано от k77stanПървоначално публикувано от BoboКолега, ако твоята кола е която ремонтирахме, обесних на вашите какво трябва да стане. Неможах да намеря чипа за твоя компютър и го поръчах като дойде другата седмица, просто като имаш път трябва да минеш да го сменяЗа колегите които не знаят - колата е с изгорял драйвер в екуто на моторчето за ПХ
,аз останах с впечатление от разговора че вече е наред,само дето този чип трябвало да се смени но не влияел и колата си варвяла перфектно.тя варви -но на високи обороти и шумно.моля те званни на 0896795851 като го получиш или пък ми пиши тук.ако можеш ми дай някакав емайл на който да ти пиша за да не занимавам форума
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment